AZ Vesalius logo

Borstcentrum

Het Borstcentrum van a.z. Vesalius maakt deel uit van het Borstcentrum Zuid West Limburg en is er speciaal voor patiënten met borst- en/of gynaecologische aandoeningen. U kunt er terecht voor diagnosestelling, behandeling, nabehandeling, psychosociale begeleiding, informatieverstrekking en revalidatie. In ons Borstcentrum treft u een multidisciplinaire team van gynaecologen, medisch oncologen, radiologen, radiotherapeuten, een dokter gespecialiseerd in nucleaire geneeskunde, een anatoom-patholoog, een diëtiste, de borstverpleegkundige en een kinesitherapeute.

Wanneer u een borstgezwel ontdekt kunt u al de volgende werkdag terecht bij één van de meewerkende artsen van het Borstcentrum. Heeft u voorkeur voor een arts, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Elke patiënte die een borstgezwel of -probleem heeft zal door de artsen van het Borstcentrum onderzocht en behandeld worden.

Na onderzoek van de patiënt worden verdere diagnostische en screenings onderzoeken aangevraagd én uitgevoerd in de daaropvolgende dagen. De daaropvolgende afspraak in ht Borstcentrum is bedoeld voor onderzoeken door het multidisciplinair team.

Op het multidisciplinaire overleg comité (MOC) wordt de verwijzende arts uiteraard uitgenodigd. Het verslag van dit MOC wordt door de behandelende arts opgestuurd. Ook in de pre- en vroege postoperatieve fase wordt de patiënt in het Borstcentrum gezien, en de bevindingen worden besproken op het daaropvolgende MOC.

 

 

Voor meer informatie over het Borstcentrum klik hier

Voor en afspraak kunt u contact opnemen met

T. 012 397 032

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.