AZ Vesalius logo

Operatiekwartier

a.z. Vesalius beschikt over een mooi operatiekwartier zowel in Tongeren als in Bilzen. Beide voldoen perfect aan de huidige standaardnormen en zijn volledig uitgerust met alle nodige “high tech” apparatuur en instrumenten om ingrepen waarvoor dit noodzakelijk is uit te kunnen voeren.

Ingrepen waarvoor "high tech" noodzakelijk is zijn bijvoorbeeld: longingrepen via kijkoperatie, complexe darmchirurgie, etc.

Tevens is de nodige expertise en "know how" aanwezig bij het operatieteam: een team van chirurgen, anesthesisten en operatieverpleegkundigen werkt samen om de ingrepen veilig te laten verlopen.

En ook na de ingreep wordt u nauwlettend opgevolgd en vriendelijk op uw gemak gesteld in de ontwaakruimte (ook wel recovery genoemd) door een team van recoveryverpleegkundigen.

Het Medisch Centrum Bilzen is gespecialiseerd in oogingrepen, pijnkliniek en handchirurgie. Zo kan u daar terecht  voor onder andere oogoperaties met behulp van het allernieuwste lasertoestel.  Ook andere dagchirurgische ingrepen gebeuren in Medisch Centrum Bilzen zoals orthopedische, ingrepen voor spataders en mond- en kaakheelkunde.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.