AZ Vesalius logo

Extra waardering voor onze medewerkers

Gelukkig konden we ook dit jaar vertrouwen op onze uitzonderlijke medewerkers. Zij stonden in de vuurlinie en zorgden met hart en ziel, dag in dag uit, voor elke patiënt, ondanks hun eigen bekommernissen en vermoeidheid.

De coronacrisis maakte duidelijk hoe ongelofelijk belangrijk het werk van zorgprofessionals is.

Het was een uitzonderlijk jaar. Gelukkig konden we ook nu vertrouwen op onze uitzonderlijke medewerkers. Zij stonden in de vuurlinie en zorgden met hart en ziel, dag in, dag uit, voor elke patiënt, ondanks hun eigen bekommernissen en vermoeidheid.

Deze inspanningen bleven niet onopgemerkt. Het ziekenhuispersoneel werd bedankt voor hun inzet via een aanmoedigingspremie van € 985.

Omdat een schouderklopje geven in deze tijden niet mogelijk was, stuurden we elke Vesaliër een persoonlijk kaartje aan huis om onze appreciatie te tonen. Er werden initiatieven op touw gezet om hun veerkracht te verhogen of gewoon even stoom af te blazen in moeilijke momenten.

In de “Week van de Dankjewel” (14-18 december) werd de waardering aan de medewerkers extra onder de aandacht gebracht. Elke dag werden de medewerkers getrakteerd op kleine verrassingen om hen te bedanken. De kerstman bracht niet alleen Vesalius-kerstballen, maar ook een “1,5 meter Kerst”. De gelukskoekjes beloofden niets dan goeds en de mandafijntjes waren oh zo sappig.

De coronacrisis maakte bij de brede bevolking duidelijk hoe ongelofelijk belangrijk het werk van zorgprofessionals is. Ze werden bedolven onder warme boodschappen en chocolade, en genoten enorm van deze warme initiatieven.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.