AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

az Vesalius

az Vesalius is een regionaal ziekenhuis met campussen in Tongeren en Bilzen. Ons ziekenhuis heeft 326 erkende bedden en een doorverwijsgebied van meer dan 100.000 inwoners. Met 100 artsen en 800 personeelsleden maken wij dagelijks onze zorg met een menselijk gelaat waar. In az Vesalius staat de patiënt centraal en bieden wij kwaliteitsvolle zorg dichtbij huis.

Wij beschikken over een erkende MUG en gespecialiseerde dienst spoedgevallen, diensten heelkunde, inwendige geneeskunde, neonatologie, materniteit, geriatrie, revalidatie, een palliatieve eenheid, een chirurgisch en inwendig dagziekenhuis en een uitgebreide polikliniek.

In juli 2017 ontving az Vesalius het NIAZ-kwaliteitslabel dat staat voor deskundige en kwalitatieve zorg, een gewaarborgde veiligheid voor patiënten en medewerkers, en een op verbetering gerichte bedrijfscultuur.

Ziekenhuisnetwerk andreaz

Samen met het Jessa ziekenhuis in Hasselt, het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder en het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden vormen wij een ziekenhuisnetwerk om op een zo doelmatig mogelijke manier de zorg aan te bieden die de bevolking nodig heeft.

Deze structurele samenwerking biedt de mogelijkheid om binnen ons zorggebied een breed pakket aan hoogkwalitatieve zorgactiviteiten uit te bouwen dat alle pathologieën omvat, met uitzondering van de zeer zeldzame aandoeningen.

 

 

Twee campussen

az Vesalius Tongeren

Hazelereik 51
3700 Tongeren

T. 012 39 61 11

Medisch centrum az Vesalius Bilzen

Hospitaalstraat 15 C
3740 Bilzen

T. 012 39 61 11

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.