AZ Vesalius logo

Gezondheidsgegevens uitwisselen

Geef toestemming om uw gezondheidsgegevens uit te wisselen!

CoZo

Het is belangrijk dat zorgverleners over de juiste informatie beschikken betreffende de gezondheidstoestand van de patiënt. Het is mogelijk dat gegevens over de gezondheidstoestand van patiënten bij verschillende zorgverleners of zorginstellingen worden bewaard. Daarom is het van groot belang dat deze gegevens op een snelle en veilige manier kunnen worden uitgewisseld, met respect voor de rechten van de patiënt. En daarvoor is CoZo gemaakt:

Het Collaboratief Zorgplatform (CoZo) maakt de snelle en beveiligde elektronische uitwisseling van uw gezondheidsgegevens mogelijk tussen de zorgverleners die u behandelen. Met respect voor uw rechten als patiënt, en enkel met uw toestemming. Geeft u uw toestemming, dan wordt uw huisarts nog beter op de hoogte gehouden van uw medisch dossier in het ziekenhuis zodat hij/zij uw behandeling grondiger kan opvolgen. Het CoZo-project maakt deel uit van het nationale eHealth project.

Voor meer informatie klik hier

 

Geeft toestemming!

Heb je al toestemming gegeven voor de beveiligde elektronische uitwisseling van je gezondheidsgegevens?

Het Collaboratief Zorgplatform (CoZo) maakt de snelle en beveiligde elektronische uitwisseling van uw gezondheidsgegevens mogelijk tussen de zorgverleners die u behandelen. Met respect voor uw rechten als patiënt. En enkel met uw toestemming.

Klik hier voor meer informatie

U kunt ook de brochure met alle informatie hierover raadplegen door hier te klikken

Vous preferez information en Français? Cliquez ici 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.