AZ Vesalius logo

Coronavirus COVID-19: informatie voor patiënten en bezoekers

Wij nemen de nodige maatregelen om ook nu kwaliteitsvolle en veilige zorg te garanderen voor elke patiënt. Daarom is onze bezoekregeling aangepast en vragen wij u enkele richtlijnen strikt op te volgen.

Het team

Het team

 

Artsen:

 

Handtherapeut:

  • Ilke Plaisier

Ilke Plaisier studeerde af als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschapen aan de KU Leuven. Als therapeut probeert ze zich continu te verbeteren om zo de patiënt de optimale zorg te kunnen bieden. Met dit doel voor ogen werkte ze de postgraduaat opleiding handrevalidatie met glans af in Leuven (2015), alsook de internationale en hoog aangeschreven Praktijk Opleiding Hand Therapie in het erasmus MC Rotterdam (2017). Verder is ze ook Certified Mulligan Practitioner (2016), een specifieke vorm van manuele therapie.

Als lid van de Belgian Hand Therapists tracht ze zich steeds verder te verdiepen in handtherapie. Hierdoor kreeg ze ook in 2016 haar officiële erkenning als handtherapeut en kreeg ze in 2020 ook de titel van "Advanced Belgian handtherapist". 

Bandagist:

  • Spronken, orthopedisch technieker 

Onze orthopedisch technieker zorgt ter plaatse voor een al dan niet op maat gemaakte spalk indien nodig. In overleg met de handchirurg en handtherapeut wordt gezocht om de meest efficiënte handspalk te maken. Het dragen van een spalk heeft bij sommige ingrepen en pathologieën ter hoogte van hand en pols zeker een meerwaarde.

 

Afspraken

Maak hier uw afspraak:

Dr. Didden

Dr. Didden + kiné (Ilke Plaisier)

Dr. Vanlaer

of maak een afspraak via het secretariaat op het nummer 012 39 79 02

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.