AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Medische Oncologie

De dienst oncologie heeft als doel kwaliteitsvolle zorg te verlenen aan patiënten met kanker. Hiervoor werken we intensief samen met het LOC, Limburgs Oncologisch Centrum, en het Jessa Ziekenhuis. We volgen dezelfde, gestandaardiseerde behandelingsrichtlijnen.

Een oncologische behandeling kan zowel een heelkundige ingreep, chemotherapie, bestraling of een combinatie van deze behandelingsmogelijkheden omvatten. In een multidisciplinair overleg wordt de behandeling uitgestippeld. Via de samenwerking beschikken we dan ook over oncologisch chirurgen, radiotherapeuten, oncologen en hematologen om een optimale behandeling te kunnen aanbieden.

De dienst oncologie in Tongeren beschikt over een dagziekenhuis, een opname afdeling en een polikliniek. Samen met het Jessa Ziekenhuis werd in Tongeren ook een multidisciplinair borstcentrum uitgebouwd.


Patiënten hebben steeds de mogelijkheid om beroep te doen op een diëtiste, psychologe, een medewerker van de dienst patiëntenbegeleiding, en een schoonheidsconsulente.


Voor een afspraak kunt u contact opnemen met T. 012 397 032.

Voor meer informatie klik hier.

Thuismedicatie

Voor elke consultatie met een specialist gelieve uw huidige medicatielijst mee te brengen.

Klik hier voor het formulier Thuismedicatie.

Voor informatie en afspraken

Voor een afspraak met dr. Katherine Vandenborre en dr. Tim Wessels kunt u contact opnemen met het secretariaat:

T. 012 397 032

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.