AZ Vesalius logo

Coronavirus COVID-19: informatie voor patiënten en bezoekers

Wij nemen de nodige maatregelen om ook nu kwaliteitsvolle en veilige zorg te garanderen voor elke patiënt. Daarom is onze bezoekregeling aangepast en vragen wij u enkele richtlijnen strikt op te volgen.

Dr. Dennis Kruijntjens

Informatie en afspraken

Secretariaat orthopedie
Tel. 012 39 79 02 of 012 39 79 04

Of maak hier uw afspraak.

Opleiding en ervaring

Dr. Dennis Kruijntjens werkt sinds 1 augustus 2020 als orthopedisch chirurg in de associatie OrthoVesalius in Tongeren en Bilzen. Hij komt uit Maastricht, waar hij zijn opleiding geneeskunde en nadien zijn opleiding Orthopedie genoten heeft aan de Universiteit Maastricht.

Hij specialiseerde zich in het heupgewricht (primaire, revisie en infectiebehandeling van THP) en volgde een fellowship heup & traumatologie in Sint-Truiden. Hij legde zich ook toe op algemene voetpathologie.

Dr. Kruijntjens werkt patiëntgericht, is zeer communicatief en zijn aanpak past perfect bij onze slogan “zorg met een menselijk gelaat.”

In ons ziekenhuis legt hij zich toe op heupchirurgie, voetchirurgie en traumatologie van het onderste lidmaat. Hij werkt in volledig associatief verband binnen de dienst orthopedie en traumatologie.

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Voormiddag 9.00 - 12.00 Namiddag 13.00 - 18.00 Voormiddag 9.00 - 12.00 Namiddag 13.00 - 18.00
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Voormiddag 8.00 - 12.00 (oneven weken)

Specialisme

Dr. Dennis Kruijntjens

Dr. Dennis Kruijntjens
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.