AZ Vesalius logo

Coronavirus COVID-19: informatie voor patiënten en bezoekers

Wij nemen de nodige maatregelen om ook nu kwaliteitsvolle en veilige zorg te garanderen voor elke patiënt. Daarom is onze bezoekregeling aangepast en vragen wij u enkele richtlijnen strikt op te volgen.

Dr. Dennis Kruijntjens

Informatie en afspraken

Secretariaat orthopedie
Tel. 012 39 79 02 of 012 39 79 04

Of maak hier uw afspraak.

Opleiding en ervaring

Dokter Dennis Kruijntjens volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Hij specialiseerde zich in de klassieke posterolaterale benadering van de heup, waarbij ook periprothetische fracturen, revisiechirurgie en infectiebehandeling van prothese-gerelateerde infecties uitgebreid aan bod zijn gekomen.

Na zijn opleiding volgde een fellowship heup en traumatologie in het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden, waar hij zich verder specialiseerde in de direct anterieure benadering van de heup, heuparthroscopie en de behandeling van (orthogeriatrische) traumatologie. Hij bezocht ook enkele gerenommeerde heupchirurgen in België.

Nadien deed hij in Sint-Truiden een fellowship voeten en handen, waar hij zich verder bekwaamde in de voetchirurgie en algemene handenchirurgie.

In az Vesalius zal dokter Kruijntjens zich toeleggen op heupchirurgie, voetchirurgie en traumatologie van het onderste lidmaat. Hij werkt in volledig associatief verband binnen de dienst orthopedie.

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Voormiddag 9-11u30 Namiddag 13-17u Voormiddag 9-11u30 Namiddag 13-17u
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Voormiddag 8u30-10u

Specialisme

Dr. Dennis Kruijntjens

Dr. Dennis Kruijntjens
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.