AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Dr. Jan Lenaerts

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat: 012 39 61 11
Privépraktijk: www.reumainstituut.be


Sinds 1993 werkt dr. Lenaerts in az Vesalius Tongeren waar hij alle aspecten van de reumatologie behandelt. Hij werkt nauw samen met de dienst orthopedie, revalidatie en de dienst inwendige geneeskunde.

Dr. Lenaerts is eveneens sinds 1993 werkzaam in het reuma-instituut te Hasselt, verbonden aan de Jessa ziekenhuizen te Hasselt. Hij is ook deeltijds staflid dienst reumatologie UZ Leuven (met speciale interesse voor systeemziekten).

Zijn interesse gaat vooral uit naar de diagnose en behandeling van Reumatoïde Arthritis, Spondylartropathie, metabole botziekten zoals osteoporose, en systeemziekten (o.a. Lupus, Sjogren, Myositis, Systeemsclerose).

Dr. Lenaerts is lid van verschillende internationale en nationale wetenschappelijke verenigingen en auteur en co-auteur van verschillende internationale wetenschappelijke publicaties.

Dr. Lenaerts studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar hij afstudeerde in 1987 met grootste onderscheiding. Hij specialiseerde zich nadien aan dezelfde universiteit in Inwendige Geneeskunde – Reumatologie. Hij werd reumatoloog in 1993.

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Na afspraak
Anne Frankplein 17 3500 Hasselt 011 22 43 00 Na afspraak Na afspraak Na afspraak

Specialisme

Dr. Jan Lenaerts

Dr. Jan Lenaerts

Professionele aandachtsgebieden:

Reumatische ziekten
- reumatoïde arthritis
- spondylitis
- jichtartritis
- psoriatische artritis
Systeemziekten
- lupus
- vasculitis
- myositis
- sjögren syndroom
- polymyalgia rheumatica
Metabole botziekten
- osteoporose
- paget

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.