AZ Vesalius logo

Coronavirus COVID-19: informatie voor patiënten en bezoekers

Wij nemen de nodige maatregelen om ook nu kwaliteitsvolle en veilige zorg te garanderen voor elke patiënt. Daarom is onze bezoekregeling aangepast en vragen wij u enkele richtlijnen strikt op te volgen.

Dr. Karen Weckx

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat: 012 39 61 11

Dr. Karen Weckx studeerde in 2010 met grote onderscheiding af aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Antwerpen. Nadien startte zij met de opleiding tot specialist in de gynaecologie en verloskunde. Dr. Weckx genoot een doorgedreven opleiding in de algemene verloskunde en intensive maternal high care in het Ziekenhuis Isala (Zwolle, Nederland). Nadien heeft zij verdere opleiding genoten in de algemene gynaecologie, oncologie en senologie, prenatale hoog-risico echografie en fertiliteit in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen en Gent, en in het az Klina (Brasschaat). Bijkomend heeft zij een bekwamingcursus in de endoscopische heelkunde gedaan.

Dr. Karen Weckx houdt raadpleging op de campus Tongeren en in het Medisch Centrum Bilzen. Naast algemene gynaecologie en verloskunde zal zij ook deel uitmaken van de borstkliniek.

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Voormiddag Avond Namiddag
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Voormiddag Avond Voormiddag Namiddag

Specialisme

Dr. Karen Weckx

Dr. Karen Weckx
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.