AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Dr. Louise Schoolderman

Dr. Louise Schoolderman heeft aan de Radboud universiteit Nijmegen de studie Geneeskunde gedaan. De specialisatie tot neuroloog voltooide zij in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag.  

Dr. Schoolderman heeft de laatste jaren veel wetenschappelijk onderzoek verricht, onder andere naar de ziekte van Parkinson en Restless Legs Syndrome. Nadat zij haar opleiding tot neuroloog begin 2013 had afgerond, heeft ze 2 jaar gewerkt als neuroloog in Nederland. 
Naast algemene neurologie zal zij specifieke raadpleging houden voor patiënten met bewegingsstoornissen, zoals de ziekte van Parkinson, wervelkolomproblematiek en slaapstoornissen. Er is tevens een nieuwe stroke-unit geopend met vier bedden voor acute beroertezorg.

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat neurologie, tel. 012 39 79 12. Elke werkdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.

Komt u terecht op ons antwoordapparaat? Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Na afspraak Na afspraak Na afspraak Na afspraak
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Na afspraak Na afspraak

Specialisme

Dr. Louise Schoolderman (diensthoofd)

Dr. Louise Schoolderman (diensthoofd)

Emailadres: secneuro@azvesalius.be

Professionele aandachtsgebieden:

Parkinson 
Restless Legs Syndrome
wervelkolomproblematiek
slaapstoornissen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.