AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Dr. Olivier Segal

In Antwerpen werkte dr. Segal samen met een befaamde voorvoetchirurg en in Brugge zag hij de chirurgische aanpak van enkel- en knieproblemen bij jonge en sportieve mensen. Ook verschillende technieken in heupchirurgie kwamen aan bod.

Dr. Segal begon na de studie geneeskunde aan de KU Leuven de opleiding orthopedie. Ondanks het gevarieerd programma in verschillende Vlaamse ziekenhuizen, lag zijn interesse en nadruk al snel op pathologie van het onderste lidmaat. . In Antwerpen werkte hij samen met een befaamde voorvoetchirurg en in Brugge zag hij de chirurgische aanpak van enkel- en knieproblemen bij jonge en sportieve mensen. Ook verschillende technieken in heupchirurgie kwamen aan bod.

Na deze opleiding volgde dr. Segal een Hipfellowship aan het U.Z. Pellenberg, specifiek gericht op heuppathologie bij jongvolwassenen en prothesechirurgie, onder meer via de innovatieve Direct Anterieure Toegang. Na een Travelling Fellowship bij verschillende chirurgen die heup-artroscopieën uitvoeren is hij in az Vesalius aan de slag gegaan.

U kunt bij dr. Segal terecht voor heup en voet/enkel gerelateerde problemen of (posttraumatische) pathologie van het onderste lidmaat. Hij houdt consultatie en opereert zowel in Tongeren als in Bilzen.

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat orthopedie:
012 39 79 02
012 39 79 04

 

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Voormiddag Namiddag Voormiddag Namiddag (oneven week)
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Namiddag
Privé en W-Care Privé Voormiddag (even week) W-Care Voormiddag (oneven week) Privé Avond

Specialisme

Dr. Olivier Segal

Dr. Olivier Segal

Emailadres: orthopedie@azvesalius.be

Professionele aandachtsgebieden:

heup
voet

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.