AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Dr. Raf Suy

Informatie en afspraken

Secretariaat orthopedie
Tel. 012 39 79 02 of 012 39 79 04

Opleiding en ervaring

Dokter Raf Suy studeerde aan de KU Leuven, en werd specialist in de orthopedische heelkunde in 1996. Sinds 2000 evolueerde hij van algemene orthopedie naar de subdiscipline knie, schouder en “sports-med”.

Door zich jarenlang bezig te houden met de behandeling van aandoeningen van de schouder en knie en van dito sportletsels heeft hij een ruime ervaring opgebouwd. Die combineert hij met de nieuwste inzichten, via internationale wetenschappelijke congressen en praktische cursussen.

Hij interpreteert ook de beeldvorming, echografie doet hij zelf, en gaf les over infiltraties in schouder en knie. Hij is stagemeester heelkunde voor studenten van de KU Leuven in az Vesalius.

In zijn praktijk probeert hij de behandeling telkens af te stemmen op de specifieke klacht en vraag van de patiënt. Dit varieert van eenvoudig advies en een niet operatief behandelingstraject, tot een operatie en de nodige postoperatieve zorg.

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Voormiddag Voormiddag Namiddag
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Namiddag

Specialisme

Dr. Raf Suy

Dr. Raf Suy

Emailadres: orthopedie@azvesalius.be

Professionele aandachtsgebieden:

  • Schouder
  • Knie
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.