AZ Vesalius logo

Wegenwerken

Er zijn heel wat wegenwerken in de buurt van onze campus in Tongeren. Vertrek op tijd naar je afspraak in ons ziekenhuis.

Dr. Vera Meys

Dr. Vera Meys studeerde aan de faculteit der geneeskunde van de universiteit Maastricht (Nederland).  In 2009 startte zij met de specialisatie tot neuroloog in het Atrium Medisch Centrum te Heerlen (Nederland). Gedurende deze opleiding volgde zij een specialisatiestage neuromusculaire ziekten in het Universitair Medisch Centrum Utrecht (Nederland).

Tijdens deze opleiding verrichte dr. Meys ook wetenschappelijk onderzoek wat heeft geresulteerd in nationale en internationale publicaties en presentaties, onder ander met betrekking tot het carpal tunnel syndroom. Na het afronden van de opleiding tot neuroloog (mei 2015) heeft zij gewerkt als neuroloog in het Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis te Tilburg (Nederland).

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat neurologie, tel. 012 39 79 12. Elke werkdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.

Komt u terecht op ons antwoordapparaat? Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

 

 

Consultaties

  ma di wo do vr
az Vesalius Tongeren Na afspraak Na afspraak Na afspraak Na afspraak
Medisch centrum az Vesalius Bilzen Na afspraak Na afspraak

Specialisme

Dr. Vera Meys

Dr. Vera Meys

Emailadres: secneuro@azvesalius.be

Professionele aandachtsgebieden:

neuromusculaire ziekten
carpal tunnel syndroom

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.