AZ Vesalius logo

Coronavirus COVID-19: informatie voor patiënten en bezoekers

Wij nemen de nodige maatregelen om ook nu kwaliteitsvolle en veilige zorg te garanderen voor elke patiënt. Daarom is onze bezoekregeling aangepast en vragen wij u enkele richtlijnen strikt op te volgen.

Vesalius Info App

We gebruiken deze app om u op het juiste moment de juiste informatie over uw voorbereiding, behandeling en nazorg te bezorgen. Dit is een aanvulling op de informatie die u van uw arts of andere gezondheidsverstrekker ontvangt. Ook uw familie en/of mantelzorger(s) kunnen deze app installeren om samen met u de behandeling mee op te volgen.

Waarom downloaden?

  • App gebruikers zijn beter voorgelicht;
  • Actieve voorlichting met pushberichten;
  • De juiste informatie op het juiste moment;
  • Voorlichting met foto's of video's.

Familie en vrienden

Laat familie en vrienden de app ook downloaden. Zo zijn ook zij op de hoogte van uw operatie.

 

Stap 1: Download de gratis app

Zoek naar: "Vesalius Info App" in de appstore of download direct via onderstaande links. Druk vervolgens op het betreffende item om die te downloaden en te installeren.

Stap 2: Vul operatie en datum in

Open de app, voer uw operatiedatum en behandeling in. Beiden kunt u altijd aanpassen, druk hiervoor op de 'Instellingen' tab rechtsonder in de app.

Stap 3: Laat u voorlichten

De app heeft patiënteninformatie opgedeeld in een tijdlijn. U krijgt vóór en na de operatie korte berichten op het moment dat dit voor u van belang is.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.