AZ Vesalius logo

Werken bij az Vesalius

Het Algemeen Ziekenhuis Vesalius is een mooi perifeer ziekenhuis met 326 erkende bedden. Het ziekenhuis is gelegen in het landelijke en toeristische Haspengouw met een vlotte toegang tot het autosnelwegnetwerk en ligt op 20 km van de provinciehoofdstad Hasselt en op 20 km van Maastricht en Luik.

az Vesalius heeft een doorverwijsgebied van meer dan 100.000 inwoners en beschikt over de diensten C, D, G, M, E, N*, een erkende Mobiele Urgentiegroep en gespecialiseerde dienst spoedgevallen, een revalidatie afdeling, een palliatieve eenheid, chirurgische en interne dagziekenhuizen en een uitgebreide polikliniek. Meer dan 100 artsen en 800 personeelsleden staan dagelijks ter beschikking voor een kwalitatieve en patiëntvriendelijke medische zorg op onze twee campussen in Tongeren en Bilzen.

Het az Vesalius is een professioneel regionaal ziekenhuis waar “zorg met een menselijk gelaat” het leidmotief van alle medewerkers is. Ons motto willen we overigens niet enkel in de praktijk brengen voor onze patiënten, maar voor alle mensen waar we dagelijks mee in contact komen, zoals collega’s, bezoekers, leveranciers en dienstverleners. Hiervan getuigt onze “Vesalius Hoffelijkheidscode”.

Zodra u onze campus nadert valt u onmiddellijk de frisse inrichting en de puike infrastructuur van het ziekenhuis op, die typerend zijn voor ons aangenaam en patiëntvriendelijk karakter.

Wij zijn op zoek naar jou

Het az Vesalius maakt als openbaar ziekenhuis deel uit van een stabiele sector met een grote werkzekerheid. Als groeiend en dynamisch ziekenhuis is az Vesalius steeds op zoek naar enthousiaste, competente en patiëntvriendelijke collega’s die zich willen inspannen om aan onze patiënten zorg met een menselijk gelaat te bieden.

Pas jij in dit plaatje?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: vacatures@azvesalius.be

 

Voor medische vacatures:

Uw kandidatuurstelling met curriculum vitae kan u richten aan de voorzitter Raad van Bestuur, de heer Y. Vanbockryck, en aan Dr. Bruno Van Eesbeeck, hoofdarts a.i.

Voor inlichtingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze hoofdarts, dr. Alex Breugelmans.

per telefoon op 012 397 504 of per email naar alex.breugelmans@azvesalius.be.

 

 

 

Werken bij a.z. Vesalius is aantrekkelijk!

Uit een recent grootschalig onderzoek is gebleken dat de medewerkers van az Vesalius gemiddeld meer tevreden.

Wil je weten wat az Vesalius zo aantrekkelijk maakt om er te werken? Klik hier

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.