AZ Vesalius logo

Centrale sterilisatie

07 aug 2017

Tongeren

Functie-inhoud

Je taak bestaat voornamelijk uit het reinigen, desinfecteren en steriliseren van alle duurzame materialen nodig bij de patiëntenverzorging op de verpleegafdelingen en de polikliniek en bij elke operatie in het operatiekwartier:

  • Behandelen van alle toegeleverde materialen op een deskundige en vlotte wijze binnen het traceersysteem Steriline en volgens de opgestelde procedures, om ze steriel af te kunnen leveren,

  • Afhalen en/of afleveren van de te behandelen of behandelde materialen in optimale omstandigheden om de veiligheid van het materiaal, de patiënten en de zorgverleners te kunnen waarborgen.

  • Kritisch beoordelen van de functionaliteit van materialen voor aanvang van het sterilisatieproces (in de mate van het mogelijke) om de bruikbaarheid te kunnen waarborgen.

  • Kritisch beoordelen van de verkregen gegevens van de sterilisatiecyclus om de juistheid van het sterilisatieproces te controleren.

  • Kritisch beoordelen van de verpakkingen van de materialen na afloop van het sterilisatieproces om de steriliteit te kunnen waarborgen.

  • De hygiënevoorschriften naleven om persoonlijke veiligheid en de steriliteit van de materialen te kunnen waarborgen.

 

Voorwaarden

Je bent in het bezit van

  • een getuigschrift van de opleiding logistiek assistent of

  • het diploma van zorgkundige of

  • het diploma van HBO5 of bachelor verpleegkundige

Je bent een teamplayer en bereid je flexibel op te stellen in functie van de dienst.

Je bent bereid tot het volgen van de nodige opleidingen.

 

Wat bieden wij?

Het az Vesalius is een dynamisch ziekenhuis met een frisse look, vlot bereikbaar en gelegen in een rustige, groene omgeving. Je komt terecht in een aangename en collegiale werksfeer, met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je een 4/5 of voltijds contract met een loon conform je diploma, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals: vele verlofmogelijkheden, maaltijdcheques, fietsvergoeding, …

 

Procedure

Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

  

Informatie

Voor bijkomende informatie kan je je wenden tot mevrouw Kristel Marquet, diensthoofd verpleging, T. 012 39 75 31.

 

CONTACTGEGEVENS:

De kandidaturen met curriculum vitae, sollicitatieformulier en kopie van het diploma dienen uiterlijk 25-8-2017 gericht te worden aan:

vacatures@azvesalius.be

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.